Next stop - Munich

Yesterday’s Outfit

 photo j_zps5a7c4f32.jpg photo jj_zps68906293.jpg photo jjj_zpsabfecef6.jpg photo jjjj_zps00c5acfe.jpg Bomber-jakke:Weekday // Top: Zara // Boyfriend-jeans:Zara // Cap:Tiger of Sweden //Smykker:Jane König // Støvler: Dr. Martens (Jadon)

Hey! Så er jeg hjemme igen efter et par dage i København med min veninde Sara, hvor vi bare hyggede, shoppede, besøgte lidt forskellige caféer og var et smut i Tivoli, som jo netop er åbnet igen. Ovenstående outfit er fra igår, hvor jeg var iført mine nye boyfriend-jeans jeg fandt i Zara til 459,-. Jeg synes de er sindssygt fede, og forventer også at sætte dem sammen med et par stiletter og en cool top, når jeg imorgen skal til 18-års fødselsdag ved min veninde Josephine.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Next stop - Munich