Du kan lade dig inspirere på flere forskellige måder. Er du design-interesseret og elsker indretning, så har du sikkert bladret de første 1000 magasiner og blade igennem for at finde inspiration til dit hjem. Men din kreativitet kan også næres på andre måder. Dansk design har længe været populær, så hvorfor ikke tage en tur til landets hovedstad for at se dig lidt omkring?

København er spækket med kultur og design

Book et værelse på et hotel i København for en weekend og lad dette være din base for udflugter til forskellige museer, design-centre og andre spændende hotspots i den danske hovedstad. Der findes et væld af overnattelses-muligheder i Københavns centrum, og der kan vælges mellem et væld af prisklasser. Om det er luksus eller low budget, så har hovedstaden løsningen.

Musser og kulturinstitutioner med sans for æstetik

Tag turen omkring det smukke Thorvaldsens museum og lad dig inspirere af nyklassicistisk design og kultur, eller slå et smut forbi det majestætiske Statens Museum for Kunst. Fra hovedstaden kan man også tage en sviptur op til det verdensberømte museum for moderne kunst, Louisiana, nord for København.

Udforsk byrummets mange skjulte perler

Efter en tur omkring Danish Design Center, bør man slå vejen forbi det hippe kvarter, Vesterbro, hvor de gamle slagterhaller og industrikvarterer er blevet nedlagt og omdannet til fancy barer, hippe restauranter, caféer og in steder, hvor nytænkt urbant design præger bybilledet. De små gader i og omkring Vesterbro er fyldt med urbane designerbutikker, hvor nye danske kunstnere og håndværkere sælger og udstiller. Der er nok at blive inspireret af.