Brug København som base for dine udflugter

Hvis du går og smådrømmer om at se, hvad der gemmer sig udenfor hovedstadsområdet, så er der masser at komme efter. København kan især i højsæsonen virke overrendt af turister, så en god idé kunne meget vel være at begynde at udforske landsiden. For det østlige Sjælland er meget mere end blot Wonderful Copenhagen.

Find et budget hotel i hovedstaden og rejs ud af byen

Københaven er en oplagt base for en weekend eller en miniferie på Sjælland. Hovedstaden er fuld af forskellige hoteltilbud, så man gør klogt i at finde sig et hotel i København til billige penge. Her kan man overnatte og her kan man i ro og mag planlægge sine forskellige ture ud af byen. Find eventuelt et budget hotel i nærheden af Hovedbanegården, eventuelt på Vesterbro. På den måde vil man hurtigt kunne komme ud til de forskellige ønskede destinationer, syd, nord eller vest for København.

Masser af kultur i oplandet

Turen kan gå stik nord til Humlebæk, hvis man ønsker en kulturel oplevelse. Her venter det verdenskendte kunstmuseum Louisiana i smukke omgivelser og med udsigt, ikke blot til verdenskendte kunstnere, men også udover det smukke Øresund. 

Er man mere historisk interesseret kan man nappe regionaltoget på hovedbanegården og køre til domkirkebyen Roskilde i vest, hvor det vilde Vikingeskibsmuseum er placeret. Alt kan nåes på en halv dag, således at der vil være rig mulighed for at komme tilbage til København i tide til at nyde en middag på en af byens mange restauranter.