Derfor holder jeg orden i mit hjem

Jeg kan godt lide at der er orden i mit hjem. Det er ikke kun fordi det ser pænere ud, det har faktisk også andre vigtige fordele.
Orden forbedrer dit fokus

Som du sikkert har opdaget er det svært at fokusere og koncentrere sig i et rodet rum. Hvis du arbejder hjemmefra er det især vigtigt, at du arbejder i et rum med orden. Undersøgelser har endda vist, at rod begræser hjernens behandlingskapacitet, og når du rydder op, giver du din hjerne mulighed for at træffe flere beslutninger.
Orden reducerer stress og depression 

Undersøgelser har vist, at et uorganiseret hjem øger stressniveauet, men bare 20 minutters rengøring kan reducere stress med op til 20%. Samme undersøgelser viste,at folk føler sig mere deprimerede i et rodet hjem, og at et velorganiseret hjem kan forbedre humøret og endda reducere risikoen for depression. 
Orden sparer dig penge

Har du oplevet at komme hjem med et par nye bukser for senere at finde ud af, at du rent faktisk havde et par, der matchede den skjorte, du havde planlagt at tage på til? Hvis du holder orden i dit soveværelse og ved,hvad du har og hvor det er, så behøver du ikke lede overalt og du ender ikke med at købe nye ting, som du slet ikke har brug for.
Orden forbedrer dit sociale liv

Ville du inviterer dine venner hjem til et roderi? Nej vel? Når du skammer dig over dit hjem er det ikke sandsynligt at du inviterer dine venner forbi. Når dit hjem er rent og ordentligt er du også mere tilbøjelig til at invitere dine venner.

Derfor holder jeg orden og jeg bruger lidt tid hver dag til at sørge for, at mit hjem er velorganiseret, rent og pænt.