Det her ser i mig aldrig i (igen)!

I kender det. Nogle ting er superfede til nogle mennesker. Jeg har mange gange oplevet at se mine veninder i et outfit hvor jeg bare var ved at DØ. Så det første jeg gjorde, var selvfølgelig at skynde mig ud og kopiere hende fra top til tå. Og lad mig bare sige det sådan her; der er mange ting jeg ikke skulle have gjort.

Hvide jeans – eller som jeg kalder dem – min værste fjende. Jeg er én af de piger der stirrer på andre piger der går i hvide jeans. Mest af alt, fordi de piger ofte KAN BÆRE DEM. Jeg må nok erkende at jeg skylder fitnesscentret et par timer, hvis jeg skal skrue mig ned i nogle hvide jeans igen. Nu synes jeg ikke selv jeg er overvægtig, men lad os bare sige at man tydeligt kan se at ting ikke er så … ”formede” … som de bør være med et par hvide jeans.

Med almindelige sorte bukser vogter farvernes mørke magi over dig, og kan skjule et par skønhedsfejl hist og her. Det er ikke nødvendigt at være 100% tonet og über fit for at se lækker ud. Med hvide jeans er der ingen kære mor, og jeg kom hurtigt til at ligne hende pigen der ikke ville indse, at den tid hvor jeg kunne forme og tone min krop i fitnesscentret, desværre er erstattet af kakao med flødeskum, snack chips og film på sofaen en søndag aften.