Hvilke slags film kan jeg lide?

Der er ingen tvivl om at jeg er en sucker for gode film. Jeg er én af dem der har haft hundreder af filmplakater igennem tiden, og har selvfølgelig mine absolutte favoritter. Jeg er især vild med klassiske film, og selvom effekterne selvfølgelig ikke er meget værd i nutidens standarder, synes jeg at der er noget helt unikt ved dem. Meget af det er båret af skuespillerne og af manuskripterne, og magien sker i dialogen og i skuespillet.

Jeg synes der er en slags ”ægthed” i det, som drukner i mange af de film der bliver lavet i dag. Og så er de lange! En god klassiker kan sagtens være 2-3 timer, så du ved også at der er styr på underholdningen i lang tid. Og så synes jeg de er sindssygt hyggelige.

Hvis jeg ikke er i humøret til de klassiske film, så kan jeg sagtens gå over i chickflicks, eller en god film med en lækker fyr på plakaten. Selvom de ofte ikke er lige så dybe som de klassiske film er, kan vi vel alle sammen godt lide at se på lidt eye-candy en gang imellem. Det vigtigste er at handlingen er god, og at der er et fedt tema i filmen. Jeg gider ikke de samme zombiefilm som man har set tusind gange – det må gerne være et tema man rent faktisk kan få lov at gå og tænke over når man er færdig med filmen. Så husker man den også bedre.