Hvordan man holder garderoben moderne

Jeg har længe tænkt over hvordan jeg kunne sørge for at holde min garderobe frisk – uden at der går ild i dankortet. Det første jeg gjorde var at sortere i mine gamle klude i skabet. Alt der ikke var ”basisvarer” røg til salg online. Og jeg mener virkelig alt. Selv de kiksede humørstrømper og lidt for farverige t-shirts blev smidt op. Det tog mig et par timer at tage billeder og lave annoncerne, men da det var gjort, var det egentlig bare at læne mig tilbage og vente.

Det kan virke åndssvagt at sælge 5 t-shirts for en tyver, men i det store billede hjælper det alt sammen. Jeg fik et par tusind med fra mit tøjsalg, og herefter gik jeg i gang med at supplere min basisgarderobe. Vi taler rolige farver og sikre styles her. Jeg købte det i så god en kvalitet jeg havde råd til, da jeg vidste at det her tøj skulle holde i lang tid.

Med basisgarderoben på plads, er det meget lettere for mig at sammensætte et fedt outfit ved at bruge detaljer. Det kan være smykker, et fedt bælte eller et tørklæde. Pointen er, at det er væsentligt billigere at købe lækre accessories som kan bruges til flere outfits, end konstant at skulle bruge mange penge på dyre basisvarer. Det gør det også sindssygt nemt for mig at sætte et skarpt outfit sammen, fordi jeg kun skal fokusere på mine accessories. Og det bedste er, at det ser ud som om jeg går i nyt tøj hver dag! Win win!