Jeg er vild med veteranbiler

Det kommer måske som lidt af en overraskelse, og du synes nok, at det er en mærkværdig interesse at have, men jeg har altså længe haft en passion for gamle biler fra 50’erne. Dengang havde bilerne stil, lækre detaljer og kvalitet. Alt bliver mere og mere kompliceret i dag, også biler, og jeg synes, der er noget enkelt og fascinerende ved de gamle biler.

Jeg er faktisk lidt besat af stilen, og jeg har en hel væg dedikeret til veteranbiler derhjemme. Jeg har efterhånden anskaffet mig mange fede plakater og posters med de lækreste vintagebiler. De fleste har jeg købt på artiks.dk Der er en helt speciel veteranbil som jeg især er vild med. Det er en rød Triumph TR3. Jeg elsker den, fordi den er lille, enkel og elegant.

Triumph TR3 er en britisk sportsvogn som blev produceret mellem 1955 og 1962 af Standard-Triumph Motor Company. Der er cirka 9000 tilbage af disse små sofistikerede biler, så der er faktisk en mulighed for, at jeg kan få fingrene i sådan en en dag. Når jeg har fået sparet lidt penge op og har en god garage, hvor den kan stå trygt og godt.

Somme tider, når jeg har brug for lidt virkelighedsflugt, så står jeg og drømmer om en dag at komme til at eje en rød Triumph TR3. På en skøn sommerdag vil jeg drøne derudaf med soltaget nede og Elvis i højtalerne i perfekt amerikansk 50’er stil.