Min weekendtur til København

Jeg har lige været på den fedeste weekendtur i København samme med min bedste veninde. Som du nok allerede ved, er København fuld af kultur og skønne steder, men vi blev heldigvis hurtigt enige om, hvilke seværdigheder vi ville opleve.
Vi ankom fredag aften og boede på et hotel i København, som lå tæt ved hovedbanegården. Det var hyggeligt og charmerende, og da det lå lige i centrum, var det let at komme rundt omkring. Vi begyndte lørdagen med at besøge Statens Museum for Kunst. Det er en af byens største kulturelle attraktioner og vi så nogle af de mest kendte kunstværker, både mesterværkerne fra den danske guldalder og Vilhelm Hammershøis meget berømte værker fra det 19. århundredes København. Hvis du skal besøge SMK kan jeg varmt anbefale, at du tager dig en lille pause, og får lidt frokost eller en kop kaffe i deres café, som har en enkel men meget lækker menu.
Lørdag eftermiddag gik med at shoppe på Strøget og de omkringliggende gader og stræder, og derefter gik turen til Tivoli. Man kan aldrig få nok af denne gamle forlystelsespark, som har en af verdens ældste træ-rutsjebaner, fantastiske springvand, karruseller og lanterner. Vi afsluttede en dejlig dag med  en skøn middag på en lille hyggelig restaurant. Heldigvis var der ikke langt tilbage til hotellet, for vi var mega trætte, da dagen var omme.
Søndag startede med pragtfuldt vejr, så vi gik en tur i Botanisk Have, som er perfekt til en afslappet gåtur. Højdepunkterne var en rhododendronhave, klippehaver med planter, der er hjemmehørende i Europas bjergrige regioner, og det berømte Palmehus. Om eftermiddagen var det tid til at tage hjem igen, men jeg kan med sikkerhed sige, at jeg snart besøger den smukke hovedstad igen.