Nye spisesteder i København

Danmarks hovedstad er fyldt med spisesteder, og der kommer også hele tiden nye til, når gamle restauranter skal skiftes ud. Det er nemlig yderst populært at drive forretning i København, og dette gælder naturligvis også for restauranter. I dette indlæg vil vi forsøge at sætte fokus på nogle af de nyeste skud på stammen, når det kommer til spisesteder i København. Her tages der udgangspunkt i de restauranter, der tidligere har udmærket sig ved at være nomineret i kategorien for bedste nye restaurant. 

 

Moderne restauranter bryder frem

Alouette er et eksempel på en restaurant i København, der byder på et moderne køkken. Spisestedet er beliggende på Islands Brygge og har indrettet sig på førstesalen i et baghus med et møbelsnedkeri i underbygningen. Det er faktisk også underboen, der står for de møbler, som findes i restauranten. 

Pescatarian er en anden moderne restaurant, men her er der i stedet fokus på fisk- og vegetarretter. I køkkenet findes godt uddannet personale, der er en gourmetrestaurant værdig. Selvom kvaliteten er i top, er priserne dog stadig på et rimeligt niveau.

Udenlandsk mad behager danskerne

Hos Tigermom er den kyndige Lisa Lov, der står bag, og som er en af de i alt fem kokke. Denne restaurant er beliggende på Ryesgade, og på menuen findes der østasiatiske retter, hvor der er masser af brug af chili.

Sidste element på denne liste er Salon, der er beliggende i Bredgade. Her overtog den kendte Røde Claus lokalerne og har nu udviklet denne nye, spirende restaurant. På menuen finder man diverse franske klassikere kombineret med klassiske retter fra Røde Claus selv.