Så fedt var Amsterdam:

Hey girls (and guys). Nu har jeg igen noget jeg gerne vil dele med jer. Nogle af jer har måske fulgt lidt med på mine sociale medier, hvor jeg har været ganske flittig til at opdatere – hvis jeg selv skal sige det. Til jer andre – og til dem der gerne vil vide mere, kan jeg sige at jeg lige har været en tur i Amsterdam. Og det er HELT klart ikke sidste gang jeg tager dertil. Mange tænker sikkert sex, stoffer og technofester med det samme man nævner Amsterdam – og ja, guilty – det gjorde jeg da også.

Men jeg har samtidig hørt at der er meget mere at komme efter, så jeg valgte at smutte afsted. Noget af det første jeg lagde mærke til, er hvor PÆN byen er. Der er så mange flotte bygninger, parker og kanaler – og generelt set kan man ikke lade være med at smile når man går rundt i gaderne (og nej, det er ikke på grund af tobakken!). Folkene er også superflinke, og så er der ekstremt mange ting at lave.

Nattelivet er fedt, og der er noget til de fleste. De fleste aftener brugte jeg på nogle lokale caféer og barer, hvor der er en hyggelig og lækker cocktail-stemning hele natten igennem. Der var også tid til at besøge et par klubber, hvor der selvfølgelig er væsentligt mere tempo på. Maden på restauranterne er generelt set også virkelig god, og der er ALT hvad man kunne tænke sig.