Tag en friweekend fra din hverdag og nyd storbyen

Går du også og småkeder dig lidt i din dagligdags-trummerum, så sæt kulør på livet med en anderledes weekend i storbyen. Det behøver ikke koste alverdens, og med København indenfor overskuelig rækkevidde, så er der lagt i kakkelovnen til en potentielt set ganske underholdende og begivenhedsrig weekend i den danske hovedstad.

Underholdning morgen, middag og aften

Der er nok at tage fat på, nok at se, nok at opleve, nok at spise, nok at drikke og nok at gøre i en weekend i den danske storby. Med den knappe tid handler det fremfor alt om at time sit besøg rigtigt og prioritere sine ting. Find først dit foretrukne hotel i København, der er nok hoteltilbud at vælge imellem, og der er noget for alle præferencer… og pengepunge.. Når logiet er på plads, er det med at komme ud af hoteldøren og opleve byens mange seværdigheder.

Tivoli-sjov og lækker mad og drikke

Hvis man aldrig har været i København, så er det oplagt at starte dagen i den gamle forlystelsespark, Tivoli. Her har folk skraldgrinet og skreget af spænding igennem 100 år på diverse forlystelser, rutsjebaner og boder. Når turen i Tivoli er slut, og det er blevet tid til mad og drikke, kan man roligt drive ned af den store færdselsåre, Vesterbrogade, og fange en lækker og forholdsvis billig middag i en af de små sidegader på det hyggelige Vesterbro. Her finder man også senere på natten, de listige barer og natklubber, hvis man da ikke allerede er mæt og træt af indtryk.