Væk dine billeder til live med rammer!

Her på det seneste er jeg blevet mere opsat på at få styr på min indretning. Det hænger desværre ikke helt sammen med mit budget, så jeg har været nødt til at tænke kreativt. En af de ting jeg gjorde, var at købe nogle nye, superfede sølvrammer til mine billeder. På denne måde kunne jeg hurtigt give lejligheden et nyt look – uden jeg behøvede at købe for mange nye ting (eller – for mange DYRE ting i hvert fald).

Jeg har faktisk undret mig lidt over, at jeg ikke har fået idéen før. Jeg har altid bare haft mine billeder i den samme ramme – og nogle gange har jeg så udskiftet hele billedet (medmindre det har været de personlige familiebilleder selvfølgelig), i stedet for bare at købe en ny ramme! Det er væsentligt billigere, og kan virkelig pifte rummet op. Lidt i samme stil, har jeg også købt nogle nye betræk til mine puder – og allerede nu har det gjort en kæmpe forskel.

Generelt set vil jeg blive bedre til at se på de ting jeg allerede har, og se hvordan jeg kan få piftet det op – uden at skulle smide gamle ting ud. Det er både godt for min økonomi, men også for miljøet. Og det gode er at jeg så kan skifte hyppigere ud i min indretning. Det betyder at jeg kan være lidt mere modig, og at det ikke gør så meget at springe på sæsonens hotte pangfarver, fordi det er væsentligt billigere at skifte ud.